ANUL·LADA!!!!

Dimarts 18 d’octubre a les 18.30 h.


 

VISITA COMENTADA AL PROJECTE “FIRMA” a càrrec de Paula Artés.
A través d’aquesta visita podràs conèixer l’exposició de la mà de l’autora, i descobrir com són els processos i les metodologies de treball en les diferents etapes de desenvolupament d’un projecte artístic i fotogràfic. 
Què arriba a saber l’Estat de nosaltres? Quant de temps heu passat a les administracions registrant documents, omplint una i altra vegada el vostre nom, número d’identificació i signatura?

El poder no només s’exerceix des de les grans institucions, també l’Estat controla i organitza la societat a partir d’altres mecanismes més quotidians, per exemple les estructures administratives, que amb la burocràcia i amb la seva arquitectura —física i virtual— contribueixen a crear una societat disciplinada.

L’artista es qüestiona, en el seu treball fotogràfic, aquests mecanismes de control i tracta de desvelar les estructures de poder, les entranyes de les quals romanen ocultes als ciutadans.

ACTIVITAT LLUIRE I GRATUÏTA

Sala Ruïnes.

També es farà la visita el 6 d’octubre.

La exposició es pot visitar fins al 27 d’octubre de 2022

Aquest projecte forma part del Cirtuit Temporals

L’art continua transitant pels barris al 2022 amb Temporals, programa recollit dins la mesura Cultura als barris i acció comunitària. Un circuit d’exposicions on podrem gaudir de diferents arts visuals als espais expositius dels Centres Cívics de Barcelona.