El pròxim 30 de novembre, a les 18 hores, el Pati Llimona acollirà una de les propostes de la 18a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. Presentem An (Una pastelería en Tokio), de la directora nipona Naomi Kawase. La projecció anirà acompanyada d’una presentació i col·loqui de la mà de Marc Oliveras, arabista i islamòleg, professor de semítiques a la UB i tècnic especialitzat en religions orientals a l’Ajuntament de Barcelona.

La projecció i el col·loqui és una col·laboració de l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona amb la 18a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.


Sentaro té una petita pastisseria a Tòquio on serveix dorayakis (pastissets farcits d’una salsa anomenada “an“). Quan una simpàtica anciana s’ofereix a ajudar-lo, ell accedeix de mala gana, però ella li demostra que té un do especial per fer “an”. Gràcies a la recepta secreta, el petit negoci comença a prosperar. Amb el pas del temps, Sentaro i la dona gran obriran els seus cors per confiar-se les velles ferides.

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

Cal inscripció prèvia.

FITXA TÈCNICA
País: Japó
Any: 2015
Duració: 113 min
Idioma: Japonès
Subtítols: Català