Dijous 3 de juny a les 19 h

Els dijous al Pati són coneguts per les inauguracions de les seves exposicions i aquest dia, a més, inaugurem el Festival Llimonades amb una programació estiuenca a diferents llocs del barri Gòtic.

A les 19.30 h, farem la inauguració de les 3 exposicions que ocuparan els espais del Pati durant el mes vinent. La sala Montserrat Roig acollirà “Entre Cossos“, de l’Experimental Photo Festival de Barcelona 2022; a la sala Ruïnes hi haurà el projecte del Col·lectiu Photo Alchemists “Pictoralisme en el segle XXI. Reptes i satisfaccions en la recerca dels processos antics de fotografia“; i els alumes dels tallers de fotografia del Pati Llimona exposaran algunes de les fotos realitzades durant el trimestre, a la sala Foyer – 1a planta.

A les 20 h, no et perdis la projecció de curtmetratges.

Caminos” (11 min.), realitzat pels nostres alumnes del taller “Taller pràctic de realització d’un curtmetratge de ficció”: Javier Calvo Salietti, Khaliah Jones, Manep Tchoumo-Nounjio López, Albert Torrecillas Garcia i Adrien Buffard amb l’ajuda de la tallerista Ilaria Gambarelli.

Si tocas una…” (4 min.), realitzat per la nostra tallerista Mariana Freijomil, es va estrenar enguany al D’A Film Festival.