Ets fotògrafa? Ets mare? o t’interessen les qüestions de cura feminitzada? Vols participar en les 2es Jornades d’Educació Sexual del Centre Cívic Pati Llimona? 

Les jornades tenen com a objectiu facilitar coneixements sobre salut afectiva i sexual per aconseguir que la nostra societat creixi amb valors de respecte i llibertat. Dins de les jornades comptarem amb la participació de la Gabo Caruso.

Allò que dius amor…” és una trobada col·laborativa de dos dies per a submergir-nos en els nostres propis arxius fotogràfics familiars des d’una perspectiva de gènere, amb la finalitat de revisar, recrear i/o intervenir les nostres pròpies històries visuals “de cures” entorn de la família pròpia i el treball no pagament. Acabarem el taller exposant en el “cos” del Pati Llimona les nostres produccions.

Dates sobre la convocatòria, taller i exposició:

-Obrirem la Convocatòria del 6 de setembre al 4 d’octubre per tal que envieu fotografies d’arxiu fotogràfic personal familiar amb les que voldríeu treballar i un portfoli fotogràfic (de 3 a 5 fotografies) del vostre treball.

SÓN REQUISITS IMPRESCINDIBLES*:

-ENVIAR EL VOSTRE TREBALL AL CORREU: convocatories@patillimona.net

-A L’ASSUMPTE HA DE POSAR: “CONVOCATÒRIA ALLÒ QUE DIUS AMOR JES”

-FER LA INSCRIPCIÓ AL SEGÜENT ENLLAÇ: INSCRIPCIÓ! (l’enllaç corresponent estará actiu al setembre)

-A partir de rebre tots els treballs entre el 7 i l’11 d’octubre farem la selecció de les persones participants. Seran un total d’entre 10-12 persones. 

-El 14 d’octubre anunciarem a les persones escollides.

-En el taller amb la Gabo Caruso es faran dues sessions de 3 hores els dies 29/30 d’octubre de 18 a 21h on es prepararà l’exposició final.*

Aquesta exposició será al Pati d’en llimona on el 7 de novembre gaudirem d’una gran inauguració!

T’animes a participar?

 

*SI NO ES COMPLEIXEN ELS REQUISITS IMPRESCINDIBLES NO ES PODRÁ PARTICIPAR EN LA CONVOCATÒRIA

*Hi haurà la possibilitat de tindre servei de canguratge en les 6 hores totals del taller depén de la demanda que hi hagi per part de les participants.