Dijous 29 de juny a les 19.30 h. l’Experimental Photo Festival presentará la proposta col·lectiva Jouer contre des expositions.

Participants: Ana Hernandez, Edward Peck, Elsa Madrigal, Erica von Essen, Gabbi Escobar, Isabelle Goossens, Julia Hofmann, Lucia Calabrino, Marcela Moncada, Marvi Hetzer, Olga Rivaud Segura, Paeony Lewis, Phyllis Schwartz, Séverine Chauveau and Stéphanie Probst.

Aquestes parets intenten contenir un procés de creació col·lectiva, entre el cub blanc i la muralla, però no hi ha representació ni adaptació possible. Hi ha un límit, desborda. Per jugar con(tra) la fotografia, cal trepitjar-la, cal dessacralitzar-la. És una ruïna, és un objecte en decadència, és una ficció.

Els alumnes de tot el món del curs de seguiment de projectes de l’Àgora, Escola d’experimentació, han estat diversos mesos fent propostes per aquest espai específic. És impossible. Així com juguem contra els aparells, contra el sistema fotogràfic del qual som ara conscients, Jouer contre des expositions parla de la necessitat de qüestionar el sistema expositiu. Això intentem.

Aquesta exposició forma part del Festival d’Estiu Llimonades

Fins el 24 de juliol de 2023

Sala Ruïnes – Primera baixa.