Si tens un projecte fotogràfic i vols tenir l’opinió de professionals experts, apropa’t i aprofita d’aquest espai d’aprenentatge. Els visionats del Pati Llimona són una trobada per afavorir el coneixement i l’aprofundiment de la fotografia entre professionals, estudiants i apassionats de la fotografia.
Una excel·lent oportunitat per a evolucionar i consolidar el teu projecte fotogràfic. En aquesta edició ens acompanyarà la Mireia Plans, fotògrafa i professora de la Facultat de Belles Arts de la UB.

Activitat gratuïta. Aforament limitat

Visionat: Dimarts 29 de juny, de 18.30 a 20.30 h.

Si vols participar:
1- Cal inscripció prèvia obligatòria omplint aquest formulari d’inscripcions.
2- Envia el teu projecte (via wetransfer, firefox send o similar) a
convocatories@patillimona.net

Recepció de projectes: del 7 al 23 de juny.

L’equip de programació de fotografia del C.C Pati Llimona farà la selecció de 7 projectes que participaran al Visionat. El Pati Llimona us informara de seguida i us indicarem les intruccions pertinents.

Si vols venir com a públic, la inscripció és obligatòria. Envia un correu a convocatories@patillimona.net amb l’assumpte VULL ASSISTIR COM A PÚBLIC afegint el teu nom i cognom, i el teu telèfon.
Aquesta és una mesura obligatòria per al control d’assistència.

L’ús de mascareta i gel de mans és obligatori.#culturasegura

Queda reservat el dret de passar aquesta activitat a format on-line en cas de modificació de les mesures de desescalada per part del PROCICAT