El 26 d’abril, va ser el Dia de la Visibilitat Lèsbica. Com que les circumstàncies no ens van permetre sortir al carrer juntes per cridar-ho, enguany ho vam reivindicar a les xarxes!

Aquesta és una data per fer-nos grans, visibles i referents, no només dins el món de l’activisme i drets LGTBI, sinó també en tots els altres àmbits de la vida.
L’etiqueta i l’estigmatització ens colpegen per partida doble: som discriminades pel nostre gènere i, a més a més, per la nostra orientació sexual. Ser dona i ser homosexual. Aquest i molts altres factors fan que moltes de nosaltres ens tanquem dins de l’armari fent-nos, així, invisibles als ulls d’aquest món marcat pel patriarcat. Per això lluitem: per obrir l’armari d’una puntada de peu i cridar al món: “JO SÓC LESBIANA I NO SÓC INVISIBLE!” Des del ReGenera’t, hem volgut donar cabuda a tots els reclams i lluites de les oprimides.
És per això que en un dia tan assenyalat, vam demanar a diverses participants i ponents que ens van acompanyar en el projecte que, juntament amb una fotografia, ens expliquessin quelcom relacionat amb la invisibilitat que pateixen per ser lesbianes, des del seu punt de vista i amb les seves paraules.
Us deixem doncs amb els testimonis de totes les participants a través d’aquest vídeo:
L
k