Activitat gratuïta. INSCRIU-T’HI

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) proposa una selecció de pel·lícules del panorama internacional relacionades en un sentit ampli amb la literatura i/o la història. Seguint aquest criteri, la programació de la Secció Oficial està dedicada, de manera preferent, a les adaptacions d’obres literàries, les produccions amb rerefons històric i els films biogràfics sobre personalitats rellevants.

Aquest any, la secció IMPRESCINDIBLES del BCN FILM FEST 2022 està centrada en JEREMY THOMAS, el productor de títols com El último emperador, Soñadores, El cielo protector

El Pati Llimona participa en aquesta secció amb la projecció de Soñadores, de Bernardo Bertolucci. Us hi esperem, el dimarts 26 d’abril, a les 19 h.

SOÑADORES

de Bernardo Bertolucci

Drama

2003, 115 min

V.O.S.E. Anglès, francès

Basat en la seva novel·la homònima.

París, primavera del 68. Isabelle i el seu germà Theo decideixen convidar a casa a Matthew, un jove estudiant nord-americà, mentre els seus pares estan de vacances. Lliurats a la seva joventut i als seus desigs, experimenten mútuament amb les seves emocions i la seva sexualitat. I desenvolupen una sèrie de jocs psicològics cada vegada més absorbents.