Lectura de poemes a càrrec de Mª Àngels Cabré i Maria Pau Pigem el dimarts 26 de febrer a les 19h
Què tenen de secretes una escriptora de ja llarga trajectòria i una actriu de reconegut prestigi en teatre, televisió i cinema? Doncs que l’escriptora – Mª Àngels Cabré – guarda gelosament la seva faceta poètica i que l’actriu -Maria Pau Pigem- escriu poesia però encara no ha publicat cap llibre. Coneixerem els seus poemes en la seva pròpia veu, poemes que parlen de maneres d’estar en el món i, també, de maneres d’estimar o deixar d’estimar.
 
Mª Àngels Cabré (Barcelona, 1968) ha publicat dos llibres de poemes, Gran amor (pròleg de Cristina Peri Rossi) i Si se calla en cantor (pròleg de Francisco Ferrer Lerín). També és autora de la novel·la El silencio (portada al cinema per Jordi Cadena amb el títol de L’amant del silenci) i de diversos assaigs sobre dones de la cultura, com Miralls creuats: Roig/Capmany (Premi Vallverdú d’Assaig). Dirigeix l’Observatori Cultural de Gènere.
 
Maria Pau Pigem (Barcelona, 1969) va estudiar a l’Institut del Teatre i va ampliar estudis teatrals a Itàlia i Alemanya. Ha participat en sèries de televisió com El cor de la ciutat, Infidels, La Riera o Nit i dia. I a pel·lícules com La dona de gel, 53 días de invierno i El patio de mi cárcel. Recentment l’hem pogut veure al TNC amb l’obra de teatre Només una vegada, sobre la violència de gènere