El dimarts 25 d’octubre a les 19 h. El Cicle la COMUNITAT DEL RETRAT presenta:

Xerrada amb el el fotoperiodista Walter Astrada.

Walter va néixer a Buenos Aires al 1974. Va començar la seva carrera com a fotògraf de La Nación a l’Argentina. El 1999 va viatjar pel Brasil, Xile, Bolívia i Perú desenvolupant el seu projecte personal “La fe”. També va fotografiar per l’Associated Press i France Press a països com Bolívia, Argentina, Paraguai i la República Dominicana. Posteriorment es va establir com a freelance per cobrir Uganda i l’Àfrica oriental.

En els anys següents Walter va desenvolupar projectes personals a llarg termini. Al llarg de la seva carrera ha guanyat un munt de premis entre ells tres World Press Photo.

Després de 19 anys captant guerres, malalties i injustícies socials, Walter va tancar al maig de 2015 la porta de casa seva a Barcelona, va pujar a una Royald Enfield anomenada Atenea, i va partir cap a l’est, direcció: volta al món.

Ell mateix ho explica:”los sueños están para ser realizados; si no se realizan, comienzan a descomponerse en nuestro interior transformándose en frustraciones“.

Ara farà una aturada en el seu viatge per explicar-nos la seva feina actual, el seu viatge, el seus vincles amb la fotografia, experiències i sensacions.

Tothom convidat !!!

Activitat gratuïta. No cal inscripció prèvia.

Lloc: Sala de Conferències.