Del 14 de desembre al 16 de gener

25 fotografies fetes per diferents persones al llarg d’aquests 25 anys. Algunes les hem fet nosaltres, altres estudiants de fotografia, altres fotògrafs professionals , alguna fins i tot  han passat els anys i ja no recordem qui la va fer. Totes elles capten un  moment divers, ens evoquen una època determinada, un moment de la nostre vida que no més els que ho hem viscut reconeixem. Però totes juntes formen un  conjunt d’imatges que ens sembla que representen bé al centre Sínia. Potser no son les típiques, ni estan ordenades cronològicament  però són les que hem triat.

 25 paraules que tenen un significat especial per el centre. Paraules aïllades, paraules  que formen part del discurs que hem anat confegint aquests anys, i 25 persones convidades a escriure. Persones que ens coneixen i que el destí ha fet que un moment o un altre coincidíssim i sorgís el  miracle de la connexió, de l’empatia.

Obrir la porta , relacionar-nos amb la gent, acceptar propostes sovint per damunt de les nostres possibilitats, característiques que ens defineixen i que ens fa singulars .

Ens agrada reconèixer-nos en la mirada del altres i en aquest cas també en la paraula, per això hem volgut que la nostre feina es reduís presentar triar i a combinar aquestes participacions de la millor manera possible guiats amb la vareta màgica de l’Ana Belén Jarrin

Se us acudeix una millor manera de celebrar el 25è aniversari del C.O Sínia que compartint aquest itinerari amb nosaltres?

Fotografies:

Santi Carbonell, Ana Belén Jarrin, Estudiants de l’escola d’art i superior de disseny Pau Gargallo, Noemi Valero, Dídac Soler, Gustau Fonollosa, Jordi Molist, Silvia Seuma, Miriam Jiménez

Escrits:

Núria Isanda, Antonio Centeno, Màrius Serra, Juanjo Grande, Imma Bertran, Monse Fransoy, Adrià Grau, Clàudia Torner, Jordi Planella, Carmina Puig, Clara Santamaria, Ramón Pedret, Pepa Cantarero, Pepe Marín, Flavia Cuñer, Clara Clos, Ana Belén Jarrín, Silvia Seuma, Valle Grande, Eva Bonamusa, Eiji Han Shimizu, Hammid Benhammou,  Cèlia Palacín,  alumnes Sant Felip Neri, Generalitat de Catalunya.

Col·labora:  Ajuntament de Barcelona

Organitza: Centre Ocupacional Sínia.

Inauguració: 14 de desembre, a les 19.30 h

Sala Foyer