Activitat gratuïta. INSCRIU-T’HI

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) proposa una selecció de pel·lícules del panorama internacional relacionades en un sentit ampli amb la literatura i/o la història. Seguint aquest criteri, la programació de la Secció Oficial està dedicada, de manera preferent, a les adaptacions d’obres literàries, les produccions amb rerefons històric i els films biogràfics sobre personalitats rellevants.

Aquest any, la secció IMPRESCINDIBLES del BCN FILM FEST 2023 està centrada en el director alemany WIM WENDERS.

El Pati Llimona participa en aquesta secció amb la projecció de Paris, Texas, de Wim Wenders. Us hi esperem, el dilluns 24 d’abril, a les 19 h.

A aquesta projecció està associat el Taller de crítica amb Núria Vidal, que es realitzarà el dimarts 2 de maig de 18.30 a 20.30 h.

Si et ve de gust participar-hi, pots apuntar-t’hi AQUÍ.

PARIS, TEXAS

de Wim Wenders

Drama

1984, 139′

VOSE

Un home camina pel desert de Texas sense recordar qui és. El seu germà el busca i ell intenta que recordi com era la seva vida quatre anys abans, quan va abandonar a la seva dona i al seu fill. A mesura que va recuperant la memòria i es relaciona amb persones del seu passat, es planteja la necessitat de refer la seva vida.