El pròxim 24 de novembre, a les 18 hores, el Pati Llimona acollirà una de les propostes de la 18a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. Presentem Fill the Void (en hebreu amb subtítols en castellà), de Rama Burshtein. L’activitat és presencial i hi haurà un col·loqui posterior, com cada any, que anirà a càrrec de Daniela Rosenfeld, coordinadora i programadora del Festival de Cinema Jueu de Barcelona.

La projecció i el col·loqui és una col·laboració de l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona amb la 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.


La Shira és la filla més jove d’una família jueva ortodoxa de Tel-Aviv. Està promesa amb un noi de la seva edat, però la mort de la seva germana gran en donar a llum trastoca completament el seu futur. La Shira haurà de decidir entre els desitjos del cor i el deure familiar de casar-se amb el cunyat. El film relata des de dins i de manera senzilla els costums de la comunitat jueva ortodoxa de Tel-Aviv. No busca la crítica a la comunitat, sinó que més aviat intenta plasmar uns sentiments que són comuns a tothom, independentment de la cultura o la religió.

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

Cal inscripció prèvia.

FITXA TÈCNICA
País: Israel
Any: 2012
Duració: 90 min
Idioma: Hebreu
Subtítols: Castellà