Projecció: “Khartoum Offside” + debat posterior
DinamitzaAssociació Africadoolu
DataDimarts, 6 d’octubre
HorariDe 19 a 21 h
Activitat gratuïta. Places limitades.
Inscripcions a partir del 14 de setembrePots inscriure’t AQUÍ

Un documental de Marwa Zein (2019, 75 min). Dins del Cicle de Cinema Africà i Dona 2020 organitzat per l’Associació Africadoolu.

Un grup de dones joves excepcionals de Khartum estan decidides a jugar a futbol professional malgrat la prohibició imposada pel govern militar islàmic del país. En el seu combat per ser reconegudes com a l’equip femení nacional de Sudan, ignoren la por i demostren valor i una tremenda tenacitat. Malgrat que la Federació Nacional rep fons de la FIFA destinats a equips femenins, elles continuen marginades. No obstant això, s’encén una petita llum d’esperança quan les eleccions en el si de la Federació potser donen peu a un canvi en el sistema.


TRÀILER:

Fitxa tècnica:
Directora: Marwa Zein
Gènere: Documental
País: Sudan, Dinamarca, França, Noruega
Any: 2019
Característiques: Color | Àrab | Subt. castellà

————————————————————————————————–

L’edició del CCAD 2020 proposa la projecció d’un total de 12 pel·lícules dirigides majoritàriament per realitzadores africanes i afrodescendents. El tema de totes elles ens parla d’algun aspecte relacionat amb l’eix transversal del CCAD 2020, les “Identitats en relació” i les dones del continent africà.
Aquesta projecció s’havia d’haver realitzat en el mes de març dins de la programació Elles del Re-Genera’t, però a causa de l’emergència causada per la COVID 19 es va suspendre.

Resultat d'imatges de africadoolu