UN LLIBRE PER AL FUTUR

Sant Jordi 2023, torna el Festival del Llibre d’artista a la Plaça Sant Just.

Edició número 15! Imaginem una biblioteca que passi a través dels anys i arribi a una pròxima generació futura. Què considerem més important donar-li a conèixer el que som i el que fem? Què voldríem explicar-li? Quin punt de vista o esperança li donem? Imaginem un futur al qual puguem portar les nostres recerques en el camp tàctil i amb el qual també puguem comunicar-nos amb el llenguatge de la poesia, les imatges i els materials.

La nostra Càpsula del Temps estarà composta per llibres d’artista que compten un o més aspectes que els seus autors consideren fonamentals o que volguessin salvar de l’oblit del temps; també la construcció mateixa del llibre, els materials utilitzats, les opcions de comunicació formaran part del que cadascun de nosaltres voldrà deixar del seu propi recorregut de recerca i de la utilitat d’un suport que continua sent físic (com ho és un llibre) i de naturalesa humana.

Els llibres que per concepte, creació i missatge es considerin adequats en l’indiscutible criteri de l’Associació es publicaran en el volum imprès que s’editarà amb motiu del XV Festival, que se celebrarà a Barcelona el pròxim 23 d’abril.

Podràs trobar això i molt més a el 23 d’abril a la Plaça de Sant Just, t’hi esperem!