Del 23 de març al 24 d’abril de 2023

Projecte de Merly Castaño Montoya

Aquesta proposta és un projecte fotogràfic que se centra en la participació de les persones que protagonitzen els retrats amb la intenció de promoure la interacció i la integració social amb un grup vulnerable d’exclusió: les persones migrants indocumentades.

“El missatge de la meva obra invita a una reflexió sobre la marginalitat, l’exclusió social i la invisibilitat de les persones migrants en situació “irregular”. Les imatges mostren tan sols una part del rostre, en una metàfora que reflecteix la realitat d’aquestes persones que viuen sense poder mostrar-se amb tota llibertat, perquè d’alguna manera el sistema les ha privades de la seva identitat.

Des d’aquí convido tothom que vegi aquesta obra perquè assumeixin accions que condueixin a una transformació social integradora que produeixi un impacte positiu en la resolució d’aquest problema. Al mateix temps, a causa de la meva pròpia realitat com a migrant en situació irregular, la realització d’aquest projecte era una manera de demostrar que, tot i les barreres administratives, es pot desenvolupar un projecte artístic suplint la precarietat de mitjans amb molta il·lusió i treball.”

Inauguració: 23 de març a les 19.30 h.

Sala Ruïnes

Projecte guanyador de la ConvocatòriaVisualKorner