Adryen Mehdi, més conegut a la televisió com “L’Egipci”, nascut a l’Argel, capital d’Argèlia i bressol mediterrani de múltiples cultures i civilitzacions al llarg de la seva rica història. Va ser precisament , al barri on l’ha vist créixer, on va entrar en contacte amb el món de la interpretació gràcies a un tallers de treatre que s’impartien quan només tenia quinze anys. Igual que molts joves argelins, jugava a futbol, esport que li va permetre al 2007 anar jugar al Real Múrcia. D’aquí, va anar a viure a Barcelona i va ser precisament a la nostra ciutat, on va començar a estudiar en el centre de formació per actors “la Bobina” . Durant la seva època de formació a Barcelona va combinar les feines de model

Després de passar quatre anys a la ciutat comtal, es va instal·lar a Madrid, on actualment continua desenvolupant la seva carrera professional. Aquest 2015 ha aconseguit el seu paper més destacat fins el moment, a l’exitosa sèrie d’Antena 3 “Vis a Vis“.

Per a tot això i per a donar a conèixer tots els secrets de la seva fascinant i particular carrera, que l’ha portat des de els humils carrers d’Argel, fins a les grans produccions espanyoles, us convidem a partir de les 19h, a una trobada en directe amb aquest jove i prometedor actor.

Organitza: Associació Bledi Cultura Nativa el DjaZaïr – BCNDZ

Col·labora: Centre Euro Àrab de Catalunya