Autor: Antonio Sempere.

L’exposició posa en relleu la situació de la frontera sud espanyola en relació a la vulneració dels Drets Humans davant el fet migratori. L’experiència del fotoperiodista Antonio Sempere, junt amb les paraules d’experts en migració són claus per comprendre l’abast del conflicte humanitari. Stop Mare Mortum reclama l’aplicació de vies legals i segures com a única forma per garantir els drets de les persones.

Antonio Sempere és fotògraf de premsa. Treballa com a freelance al Nord d’Àfrica, per a les millors agències internacionals i les seves fotografies han fet la volta al món.

Col·labora amb diverses entitats socials en favor dels Drets Humans i és testimoni directe del drama de la immigració transfronterera, tant pel que fa a les arribades i els salts de la tanca com la situació de precarietat que viuen aquestes persones al Marroc.

Corresponsal de l’agència internacional de notícies Pressenza, espai global de periodisme i humanisme, cobrint la informació sobre els fenòmens migratoris i drets humans a la frontera sud.

La exposició es pot fins el 15 de març

Organitza: Stop Mare Mortum