Presentació, a càrrec dels seus realitzadors, de 3 pel·lícules curtes sorgides de dues experiències de cinema col·lectiu: Cinema en curs i Horagai.

ELS DIES QUE NO OBLIDAREM
Pel·lícula col·lectiva realitzada  en el marc de Cinema en curs per un grup de joves migrats sols des de l’Àfrica

 Durada: 25 minuts

En Mohammed acaba d’arribar a Barcelona després d’un viatge llarg i dur des d’Àfrica. Se sent sol, trist, confós; té por. No sap què serà de la seva vida. Diuen els seus autors: “No és només una pel·lícula; és la nostra història i la de moltes altres persones abans i després de nosaltres. Mohammed ha viatjat a Europa des d’Àfrica perquè té un somni. Però no sap com funcionen les coses aquí, no entén la llengua, no coneix a ningú i la família és molt lluny. Són dies que no oblidarem”

Una pel·lícula d’Ayoub Aichaoui, Sanna Bojang, El Mahdi Boumaiz, Mamadou Boye Barry, Dramane Diallo, Henry Gbotsyo Nartey, Abdourahman Jallow, Malang Kamaso, Aziz Kharbach, Dana Mayi, Mbaye Ndiaye, Fally Saine, Ebrima Sowe, Omar Sissoko, amb l’acompanyament dels cineastes Pep Garrido i Núria Aidelman, i l’educador Sergi López.

FÀTIMA
 

Pel·lícula col·lectiva realitzada  en el marc d’Horagai per un grup de joves tutelats.

Durada: 24 minuts

Fàtima és una noia de disset anys que arriba en pastera a la costa espanyola. Ve a la recerca del somni de poder viure millor a Europa del què molts parlen al seu país natal, el Marroc. No obstant això, en el camí es trobarà amb moltes traves i obstacles per poder aconseguir feina i sostre. Fàtima lluitarà per tirar endavant i haurà de triar entre ajudar a la seva família o salvar-se a ella mateixa.

Un curt escrit i realitzat per: Meriem Moustaphi, Omar El Hamil, Wissale Rahim, Said Bouaich i Aïcha El Hayty.

 AMINATA
Pel·lícula col·lectiva realitzada  en el marc d’Horagai per un grup de joves tutelats.

Durada: 16 minuts

A punt de complir la majoria d’edat, l’Aminata és expulsada de el centre de menors no acompanyats en què ha viscut des que tenia 13 anys. Sense saber què fer o a on anar, passeja pels carrers de la ciutat a l’espera de l’ajuda d’una coneguda.

Un curt escrit i realitzat per: Azurel Zajara, Bakari Fofana, Francesc Acedo, Fadua El Khsim i Driss Mouhaddy.

A càrrec de: A Bao A Qu i La Selva Ecosistema Creatiu