[ELLES…]  (2n trimestre 2021)

(Activitat 8M)

 Els nostres cossos, pressió estètica i autoestima                                             (taller per a persones que s’identifiquin com a dones, no mixte)
DinamitzaBerta García·Lacht
Datadilluns 22/03
HorariDe 18 a 19h
Activitat gratuïta. Places limitades.

 

Taller amb el qual identificarem els patrons d’estètica que se’ns imposa, com ens afecten i l’interès mercantil que hi ha al darrere. Tindrem l’oportunitat de compartir les nostres experiències amb altres dones que participin en el taller i comentarem des d’un ull crític diferents exemples.

Objectiu de la càpsula: Qüestionar els patrons d’estètica que se’ns imposa, com ens afecten, possibilitat de compartir experiències amb altres dones, comentar des d’un ull crític aquests referents i crear una xarxa còmoda per expressar-nos durant el taller.

Metodologia: Reunió de Zoom en la qual cada participant haurà de mostrar-se amb càmera i micròfon actius. Ens presentarem cadascuna, parlarem de com ens sentim amb el nostre cos en el moment respectiu de la vida que es trobi cada dona, criticarem diferents pressions estètiques que rebem mitjançant imatges i vídeos de publicitat i cirurgia plàstica, així com la pressió estètica dels filtres i les influències de les xarxes socials actuals. Finalment, farem un tancament amb una crida a l’autoestima i l’acceptació.