21/10 – LEANDRO EL ÚLTIMO JUGLAR – 12è FESTIVAL DE CINEMA COLOMBIÀ DE BARCELONA

334

Des del pati col·laborem a la 12a edició del Festival de Cinema Colombià de Barcelona, ​​sota el format Diàspora: Colòmbia-Barcelona de la mà d’IMAGO Barcelona Gestiona.

El 21 d’octubre a partir de les 19h, projectem la següent pel·lícula :

 LEANDRO EL ÚLTIMO JUGLAR

maxresdefault

(Selecció Señal Colombia)

Dimecres 21 d’octubre

Entrada gratuïta

Presenta la sessió: Diana Rocío Celis Mora, cònsol de Colòmbia a Barcelona.

Aquest documental és el guanyador en la categoria de Millor documental per la televisió en els Premis Índia Catalina 2015, candidat al Premi Gabriel García Márquez de Periodisme 2015 en la categoria Imatge.

Fitxa tècnica:

Director: Alejandro Vargas

Nacionalitat: Colòmbia

Duració: 54 min.

Any: 2014

 Sinopsis:

Leandre, l’últim joglar és un relat que reconstrueix a partir de les memòries d’un variat grup de familiars, amics i experts dels episodis més càlids, tristos i sorprenents de la vida i obra de l’últim joglar de la música vallenata de Colòmbia.

Aquest documental és un viatge íntim a l’ànima del personatge i les seves cançons, però també és un recorregut per la geografia de la costa carib, l’escenari de les aventures i desventures, de les glòries, les tragèdies i les dites que van determinar per sempre la vida i les obres del més important compositor de la música d’acordió.

Aquest any es celebra del 13 al 25 d’octubre. Després de dotze anys de treball, el projecte es consolida amb una cita que dóna visibilitat al cinema colombià amb pel·lícules que han participat a festivals com el de Sundance, Venècia, Cannes o Berlín.

Podràs trobar molta més informació a la web, facebook, youtube i twitter