· A les 19h, Roger amenitza les #BirresCrítiques

El pròxim 20 de juny, dilluns, us convidem a una nova sessió de les #BirresCrítiques, organitzat per CRÍTIC, format d’acte públic distès i amb una ampolla de cervesa a la mà, en aquest cas dedicat al tema ‘Política i moda’, amb un títol una mica provocatiu: “L’esquerra, no pot vestir bé?”.

Tenim dos convidats de luxe: d’una banda la consultora en Imatge i Comunicació Política, Patrycia Centeno, autora del blog batejat precisament www.politicaymoda.com i de dos apunts molt celebrats a CRÍTIC (aquest sobre la manera de vestir dels nostres entrevistats de 2015; i aquest altre sobre els vells/bells anarquistes); i també comptarem amb la presència del periodista i exdiputat de la CUP, Antonio Baños, que sempre ha destacat per la seva elegància a l’hora de vestir.

La conversa, amenitzada per Roger Palà, tindrà com a suport una projecció de fotografies de polítics i personatges públics, comentades una a una pels dos convidats.

Aquestes #BirresCrítiques  a les 19 hores. Els subscriptors i subscriptores de CRÍTIC, c poden reservar localitats enviant un mail a info@elcritic.cat. L’acte és obert al públic en general, l’entrada és lliure, però l’aforament és limitat, per això recomanem als subscriptors/es que demanin plaça amb anticipació.

Però evidentment ens agradarà compartir la vetllada amb tothom qui hi vulgui venir: passarem una estona entretinguda abans d’entrar en la recta final de la campanya electoral del 26J.