ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

INSCRIU-T’HI

Una ocasió irrepetible per conèixer l’inspirador relat de vida d’Alain Vigneau, pastor, pallasso, artterapeuta, pedagog i escriptor. Alain té una comprensió profunda i única sobre la condició tragicòmica de la vida humana i, en els seus tallers de “Clown Essencial”, aconsegueix que les persones s’expressin amb autenticitat i creativitat per lliurar el seu nen i nena interior.

En finalitzar la projecció tindrem el plaer i el gust de poder conversar amb ell per streaming.

Direcció: Frederico Custódio

Paisos: Portugal, Espanya, França

Any: 2019

Durada: 70 minuts

Gènere: Documental

Brin d’Amour és un retrat íntim sobre la vida i l’obra d’Alain Vigneau, un aclamat arteterapeuta i ex pallasso. La pel·lícula explora la seva insòlita vida —des de la seva edat més primerenca, com a pastor al Pirineu, fins a la seva carrera internacional com a pallasso— i com tota aquesta experiència de vida li va permetre adquirir una comprensió molt peculiar sobre la condició humana. Seguint a Vigneau a través d’un dels seus tallers art-terapèutics, el documental fa un testimoniatge personal sobre el rescat de l’autenticitat humana, que ens convida a reflexionar sobre la nostra relació amb el nostre propi “nen interior”.

Frederico Custódio, director i productor cinematogràfic, va néixer a
Portugal. Al març de 2015, Frederico va conèixer al arteterapueta i ex pallasso Alain Vigneau i va quedar impactat per l’efecte que els Tallers
Clown de Vigneau van tenir sobre tantes i diverses persones. Impressionat per la profunditat del treball de Vigneau, i convençut la seva qualitat humana, Frederico va decidir dirigir la pel·lícula documental “Brin d’Amour”, sobre la vida i obra del arteterapeuta. En 2016 va fundar la companyia de producció Inner Motion Films.