L’AHIR I L’AVUI DEL BARRI GÒTIC. Interpretació fotogràfica de l’espai

Del 19 d’octubre al 9 de desembre.

L’exposició que us presentem és un projecte fotogràfic participatiu dels socis i sòcies de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya que forma part de la celebració del seu Centenari durant l’any 2023.

Proposem un recorregut a través de 20 imatges antigues de l’Ahir del  Barri Gòtic, 15 d’elles positivades al laboratori analògic de la nostra Agrupació i procedents del fons Patrimonial de l’AFC. La visió de l’Avui del Barri Gòtic estarà formada per 40 fotos impreses i una selecció en format digital de la participació dels socis i sòcies actuals de la nostra Entitat.

Partint de la idea que la fotografia és l’art de la mirada i per tant aquesta pot transformar, alterar i reinterpretar l’espai, us convidem a participar d’aquest joc de mirades.

Participants: Albert Cañellas Xarau, Alex Sales, Amadeo Aurin Frances, Ángel Colado Palacios, Carlos Punyet Miró, Carme Mur Calvó, Carmen Casademont Ribot, Clara Lopez Colomer, Dolors Ventura Cañellas, Esperança Sanz Marin, Francesca Portolés Brasó, Joan Rué Domingo, Joan Soldevila Adán, Jordi Morell Aulus, Josep Maria Benitez Mariano, Josep Soler Vendrell, Josep Suarez Torrellas, Màxim Poncela Adot, Mercè Ríos Bejar, Montserrat Piqué Baró, Pere Graupera, Ramon Riera, Rosa Cristòfol Martínez, Sara Assens Mampel, Teresa Tejero Lopez i Vicenç Lafebre Castells.

Exposició de la mirada fotogràfica dels/les socis/ies actuals de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya interpretant  20 espais del Barri Gòtic, a partir de fotografies antigues del fons patrimonial de l’AFC.

Inauguració: 19 d’octubre a les 19 h.

Sala Montserrat Roig