Activitat gratuïta. INSCRIU-T’HI

Aquest any el Pati Llimona acollim assajos oberts d’alguns dels espectacles programats al teatre Maldà en els mesos vinents. Els assajos oberts són una oportunitat única per veure en primícia escenes de l’espectacle que es presenta, conèixer de prop el procés de creació de l’obra i descobrir com treballen els i les artistes dins la sala d’assaig, parlar amb la companyia i endinsar-nos en el tema que planteja la peça.

Us convidem a entrar a la sala d’assaig, i a ser els i les primeres a gaudir d’un tastet del qual es podrà veure al Maldà amb aquest espectacle!

Espai: Sala Maria Aurèlia Capmany.

PERLA

Perla és un homenatge a les dones obreres que no surten als llibres d’història. Aquelles que van entregar el seu cos, la seva joventut i la seva productivitat a la Fàbrica. Francesca Vadell i Cia. Les Pinyes donen veu a les seves àvies, i a totes les seves companyes, que amb catorze anys van entrar a treballar a Las Perlas, fàbriques mallorquines on s’elaborava perla artificial.

Perla és un mosaic d’oralitats, d’objectes quotidians i un joc visual entre les llums i les ombres que parla de temes tan universals com el món obrer, les dones treballadores o la relació entre netes i àvies.

Més informació: https://elmalda.cat/espectacle/perla/