De la mà d’en SIBUX, ens endinsem en els orígens del cinema i les pel·lícules analògiques d’animació, transformant una seqüència de fotografies cap a un clip animat que combina imatges reals i d’animació analògica a través de la intervenció de les fotografies. En el taller crearem un clip en stopmotion, fotograma a fotograma, a partir de fotografies instantànies realitzades amb una càmera d’impressió tèrmica. Igualment, seran intervingudes amb retoladors de colors i usarem els nostres dispositius mòbils per a gravar i editar el vídeo. També aprendrem alguns consells per a experimentar amb les nostres càmeres tèrmiques.

Material opcional per part de les persones participants:

  • Càmera d’impressió tèrmica (o qualsevol altra cambra instantània) Amb paper (o pel·lícula) per a imprimir un mínim de 30 fotografies. Per part de l’organització del taller, hi haurà càmeres tèrmiques disponibles ( i el seu paper), en cas que no tingueu.
  • Retoladors acrílics de colors (tipus Posca), també es podrien fer servir retoladors convencionals.
  • Opcional: Altres materials per a intervenir la imatge, com a ceres de colors, purpurina, etiquetes redones autoadhesives (gomets), pintura, fil de brodat…

Dissabte 18 de novembre, de 10.15 a 13.30 h

Activitat gratuïta amb places limitades

Inscripció prèvia obligatòria fent clic aquí

 

Col·labora: Experimental Photo Festival