DESARTICULANT LES MASCULINITATS…  (1r trimestre 2019)

Taller de masculinitat per homes
DinamitzaTeo Valls
DataDimarts 17 de desembre
Horaride 19h a 21.30h
PreuActivitat gratuïta. Places limitades.

Inscripcions a partir del 18 de novembre

 

PLACES ESGOTADES

Descripció:

Perquè tant com triada (trans masculins), com atorgada, la masculinitat està plena de privilegis. Començar a reconèixer-los, anomenar-los, adonar-se de quan els fem servir i perquè, què hi ha al seu darrere, què significa per a nosaltres i pel nostre entorn, què passa si deixo anar aquests privilegis?

Cal veure com és d’important fer aquest treball no des de la culpabilitat (perquè si és així ni avancem, ni aconseguim canvis), deixar la culpa de banda, no implica no prendre responsabilitat.

Si tens ganes de repensar-te i revisar-te, si tens ganes de compartir inquietuds sobre aquest tema, si tens ganes de tenir un espai entre homes, si tens ganes de poder moure coses dins teu i generar algun canvi, aquest pot ser un bon espai per tu.
És un taller que està pensat i preparat des de l’amor i les atencions, on les ganes de cuidar estan presents en tot moment.

Objectiu de la càpsula:

Qüestionar els privilegis de la masculinitat. Ser conscients de quina masculinitat habito.

Metodologia:


Una base estructural comú de respecte, no judici, dinàmiques participatives, reforçades amb tècniques gestalt, de teatre, jocs, etc. Des d’una perspectiva feminista.

 

 

 

 

Segueix-nos a:

Resultat d'imatges de facebook@Regenerat        Resultat d'imatges de instagram   ccpatillimona