Activitat gratuïta amb places limitades.
Cal inscripció prèvia a partir del 4 de Gener

INSCRIU-T’HI

 

El dimarts 2 de febrer a les 19 h, el Pati Llimona projecta el llargmetratge, seleccionat pel festival Docs Barcelona, Renda bàsica de Christian Tod.

Aquesta projecció està emmarcada dins del cicle Pantalla Barcelona.

 

En finalitzar la projecció obrirem un espai de debat que dinamitzarà el Luis Sanmartín, soci fundador de la cooperativa Ekonomikon.
Luis Sanmartín va ser activista de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), estant implicat en la negociació de lleis d’habitatge en l’àmbit català i estatal. Va treballar en l’Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals com a tècnic de comunicació. Ha impartit classes d’Antropologia Política a la Universitat de Barcelona. I en aquesta mateixa universitat es va doctorar en Antropologia Social dedicant la seva recerca a les estratègies de la PAH.
Actualment impulsa la cooperativa Ekonomikon; una cooperativa sense ànim de lucre, dedicada a la comptabilitat i la governança, per a col·locar l’economia al servei de projectes associatius i cooperatius.

RENDA BÀSICA
Director: Christian Tod
Intèrprets: Documental
Any: 2017
Durada: 90’
Producció: Coproducció Alemanya i Àustria, Golden Girls Filmproduktion, Oval Media Cologne
VO en anglès i alemany. Subtitulada en català
Apta per a tots els públics

Renda bàsica garantida, sí o no? Una pel·lícula sorprenent i reflexiva sobre una idea radical, que està de nou al cim de l’agenda social. Treballaries si et paguessin simplement per existir? La proposta de la renda bàsica garantida torna al debat públic com una alternativa al principi de drets i deures i a un sistema econòmic burocràtic.
Aquest llarg ha estat seleccionat pel festival Docs Barcelona.