Posposat fins a nou avís

El dimarts 17 de novembre a les 19 h, el Pati Llimona projecta el llargmetratge, seleccionat pel festival Docs Barcelona, Renda bàsica de Christian Tod. Aquesta projecció està emmarcada dins del cicle Pantalla Barcelona.

En finalitzar la projecció obrirem un espai de debat que dinamitzarà el Luis Sanmartín, soci fundador de la cooperativa Ekonomikon.
Luis Sanmartín va ser activista de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), estant implicat en la negociació de lleis d’habitatge en l’àmbit català i estatal. Va treballar en l’Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals com a tècnic de comunicació. Ha impartit classes d’Antropologia Política a la Universitat de Barcelona. I en aquesta mateixa universitat es va doctorar en Antropologia Social dedicant la seva recerca a les estratègies de la PAH.
Actualment impulsa la cooperativa Ekonomikon; una cooperativa sense ànim de lucre, dedicada a la comptabilitat i la governança, per a col·locar l’economia al servei de projectes associatius i cooperatius.

RENDA BÀSICA
Director: Christian Tod
Intèrprets: Documental
Any: 2017
Durada: 90’
Producció: Coproducció Alemanya i Àustria, Golden Girls Filmproduktion, Oval Media Cologne
VO en anglès i alemany. Subtitulada en català
Apta per a tots els públics

Renda bàsica garantida, sí o no? Una pel·lícula sorprenent i reflexiva sobre una idea radical, que està de nou al cim de l’agenda social. Treballaries si et paguessin simplement per existir? La proposta de la renda bàsica garantida torna al debat públic com una alternativa al principi de drets i deures i a un sistema econòmic burocràtic.
Aquest llarg ha estat seleccionat pel festival Docs Barcelona.

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

INSCRIU-T’HI

 

  PANTALLA BARCELONA

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, fomenta la difusió del cinema a la ciutadania per mitjà del Pantalla Barcelona. Aquest any el Pantalla Barcelona amplia la selecció de films programant les propostes dels festivals de la nostra ciutat. Amb aquesta iniciativa vol aportar un valor propi del cinema local.

En la seva cinquena edició, a partir del 2 d’octubre i fins al 18 de desembre, el Pantalla Barcelona oferirà  més de 40 projeccions a través de les pantalles dels centres cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, Josep Maria Trias i Peitx i Auditori Sant Martí.

.