PLACES ESGOTADES, ESTEM FEM UNA LLISTA D’ESPERA PER A UNA SEGONA SESSIÓ, SI US PLAU, TRUQUEU AL 93 256 61 00 I US PODEU INSCRIURE A LA LLISTA.

 

T’imagines que una placa de radiografia sigui un negatiu fotogràfic?

I si fem aquestes fotografies amb una càmera estenopeica?

El fotògraf i tallerista, Gustavo Germano, ens ensenyarà a utilitzar plaques radiogràfiques com a negatiu transparent, la qual cosa ens permetrà reproduir còpies de major format amb l’ús d’ampliadores.

Serà un taller pràctic, que començarà en el laboratori, tallant les plaques en el format de les llaunes (càmeres estenopeiques). De seguida, farem fotografies amb les càmeres, i de retorn al laboratori, revelarem les plaques, i una vegada assecades realitzarem còpies amb ampliadora sobre paper fotogràfic.

L’experimentació inclou l’ús de reveladors fotogràfics per a revelar les plaques radiogràfiques i proves de dilució del revelador per a evitar l’excés de contrast.

Els alumnes que hagin participat en el taller Fotografiar amb una Llauna, podran usar les seves pròpies càmeres. Per a la resta de persones, Gustavo s’encarregarà de proveir d’aquesta mena de càmeres, per a facilitar la seva participació al taller.

Dissabte 24 de febrer, de 10.15 a 13.45 h

Places limitades, inscripció prèvia obligatòria fent clic aquí