Segona cita amb el Pantalla Barcelona d’estiu: divendres, 15 de juliol en el pati de Correu Vell (c/ Correu Vell, 5), un lloc ple d’encant, envoltat per la muralla romana.

Aquesta nit es projectarà la pel·lícula Libertad de Clara Roquet que va guanyar, entre d’altres, 2 premis Goya (Millor direcció novell i millor actriu) i 4 premis Gaudí (Millor pel·lícula en llengua no catalana, millor guió, millor direcció de fotografia i millor protagonista femenina).

La projecció començarà a les 22 h i a partir de les 21.30 h ja podreu accedir a la plaça.

No t’esperis a venir l’últim moment, l’aforament serà limitat!

Entrada lliure i gratuïta.

 

LIBERTAD

Direcció: Clara Roquet

Any: 2021

FICCIÓ / 95′

Després de molt de temps sense coincidir a la seva casa d’estiu, la família Vidal passa les seves últimes vacances amb l’àvia Ángela, amb Alzheimer. Nora, una de les netes, no troba el seu lloc: els jocs de nens li semblen ridículs i les converses dels adults encara li van grans.

Tot canviarà amb l’arribada de la Libertad, la filla de la dona colombiana que cuida l’àvia, que obrirà a la Nora les portes d’un estiu més seductor i perillós, lluny del seu cercle de confort familiar, confrontant-se amb els seus privilegis heretats.

No recomanada per a menors de 12 anys.

Col·labora: Institut de Cultura de Barcelona

Aquesta pel·lícula té la possibilitat d’audiodescripció mitjançant l’aplicació AudescMobile (aplicació gratuïta de la ONCE).