Workshop amb Marta Mas Sigma Ambassador

“L’emoció expressada visualment”

 

L’artista Marta Mas ( https://www.leentrelineas.com/ ) compartirà amb els assistents del Workshop, una sessió fotogràfica amb model, explicant el seu mètode de treball i les seves inspiracions. Podrem gaudir, en directe, de les creacions d’aquesta fotògrafa, especialitzada en retrat artístic.

La part pràctica es realitzarà a l’exterior del Pati Llimona amb recursos de llum natural, i artificial amb els nous LED COB de SmallRig, i podrem provar equips d’òptiques Sigma.

Dimecres 15 de juny a les 18h

C.C Pati Llimona, Sala Joan Maragall

Activitat gratuïta

Inscripció prèvia obligatòria fent clic aquí

 

Marta es defineix com…

“…una Fotògrafa de Barcelona. Tinc 27 anys. He estudiat Filosofia. Soc curiosa. Soc empàtica. Soc crítica. Em fascinen les persones. Busco alguna cosa en la seva manera de mirar, potser entendre-les, qualsevol cosa més genuïna que la cuirassa amb què ens presentem al món.

Penso que amb les meves imatges pretenc parlar de coses que no poden ser sotmeses a cap tipus de classificació conceptual mitjançant la paraula, i l’única via de comunicació de la qual és afectar i deixar-se afectar mitjançant l’expressió visual. Emocionar-nos més. Reivindico una fotografia més humana que parteixi de les cures, ja que només des de la mà que no jutja es poden explicar les veritats més honestes.”