La fotògrafa Violette Blue realitza del 14 al 17 de juliol un taller d’acció fotoguerrilla dirigit a tot tipus de públic, amb la col·laboració del Perro que Ladra.

Programa del taller

Dia1: Presentació del portfoli, simbología i color

Dia 2: Aproximació al tema, pre-gira

Dia 3:  Esbossos i producció

Dia 4: Shooting / intervenció pública

La investigació es basa en la participació i la col·laboració de diferents persones en la societat. En la posada en escena, el nutrient essencial és la problemàtica social i les cròniques de la vida quotidiana. En aquest cas, l’interès es centra en enfrontar-se a la meva visió de la realitat amb les experiències expressades per persones que viuen en diferents contextos, per tal que junts poguem recrear situacions que incitin a la reflexió col·lectiva d’una perspectiva diferent.
Objectius
Bàsicament el propòsit d’aquesta producció d’aquest projecte col·lectiu està destinat a la lliure publicació i difusió, el format d’aquestes imatges poden ser reproduïdes i compartir tant en l’espai virtual com l’espai públic físic, ja que l’enfocament d’aquest projecte és generar reflexió sobre la comunitat sobre determinats punts socials tractats per mutu acord en el desenvolupament del taller.
Metodologia
La dinàmica de l’obra és mitjançant la participació, a través de tallers amb diferents punts de vista que abordar problemes socials, donar obertura a cada persona involucrada pot continuar amb el desenvolupament de les seves inquietuds personals, apropiar-se del patrimoni històric del seu país així que sempre s’utilitza com a l’escenari i com a detonant . La direcció del llenguatge i l’estètica es faran a través de la meva persona i, així, a tall de co-autoria podem produir una peça col·lectiva.
PREU: 30 EUR
PLACES LIMITADES
INSCRIPCIÓ: envia’ns un correu electrònic a info@violettebule.com amb Nom/Telèfon