Aquesta activitat forma part del “Fòrum l’àlbum a l’aula 2020“, les exitoses jornades dirigides a professionals del món de l’educació i del sector del llibre infantil i juvenil, que es realitzen dins de La Setmana de l’Àlbum Barcelona.

Les ponències s’havien de realitzar de forma presencial en el Pati Llimona, però a causa de les últimes restriccions decretades pel PROCICAT per a la contenció de la COVID19, s’han passat finalment al format digital.

10:45-12:15  La veu dels creadors: conversa entre els qui donen forma a les històries a través de text i imatge
Anna Guitart, Albert Arrayàs, Ana Suárez i Laia Domènech
En l’àlbum dues veus s’uneixen per contar una història, text i imatge es completen i exclouen per omplir de sentit la narració. En aquesta conversa tres autors compartiran la seva experiència a l’hora de posar veu  a les seves obres.

Una taula moderada per la periodista Anna Guitart i amb la presència d’Albert Arrayàs, Ana Suárez i Laia Domènech.

12:30-13:30 Redescobrir l’encís del món
Jordi Pigem
“Per què…?”, pregunten les criatures. I no hauríem de deixar de preguntar-ho mai. L’adonar-nos que tot el que ens envolta és extraordinari està en l’origen de la filosofia (thaumazein, en diuen Plató i Aristòtil)  i, naturalment, de la ciència. En un món on tot sembla (o semblava) tenir una explicació simple i objectiva,  de vegades podem deixar de sentir l’encís del món. En realitat, però, com més avança el coneixement, més mostra que el món desborda la nostra comprensió. Créixer mantenint i desenvolupant aquest sentit d’encís i meravella davant del que som i del que ens envolta  és essencial per a una bona educació, per a una vida plena i per a una relació sana amb el món.

Més informació i inscripcions aquí.
També es podrà seguir des del canal de youtube d’Àlbum Barcelona