Dirigit a públic en general i professionals vinculats al món del treball, l’orientació i la intervenció laboral.

Vols saber PER QUÈ S’HA PRECARITZAT EL TREBALL? I entendre QUÈ CONSEQÜÈNCIES TÉ PER ALS/AS TREBALLADORS/AS I LES SEVES VIDES?

Amb la intenció d’aprofundir en les temàtiques del Màster Universitari i dels Diplomes de postgraus en Ocupació i Mercat de treball: intervenció i coaching en l’àmbit laboral estem organitzant seminaris presencials, que estan oberts a tota persona interessada.

Aquests seminaris són una oportunitat per aprofundir en temàtiques centrals i transversals dels programes, però també per trobar-nos, compartir experiències i fer xarxes amb professionals de l’àmbit.

En aquesta ocasió, ens trobarem amb Josep Maria Blanch, Catedràtic de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ens parlarà de les recents transformacions sofertes al món de l’ocupació i del treball i les seves conseqüències socials i psicològiques per a amplis col·lectius socials, amb una conferència que porta el títol: “El treball al segle XXI. Un significant sòlid per a significats fluids”. Posteriorment podrem dialogar sobre aquestes qüestions amb el ponent.

A partir de les 18h a la Sala Conferències