Lloc: Pati de Correu Vell, (accés c/ Correu Vell, 5)21h

Fotografia / Música / Videoprojecció

Us convidem a una travessia visual i sonora a través d’una selecció de músiques contemporànies i d’imatges de fotògrafs que han participat en l’última edició del festival Lagos Photo, comissariat per la fotògrafa Cristina de Middel, i que han abordat temes com la identitat, els cànons de bellesa heretats del colonialisme, l’apropiació cultural o la vida a la ciutat africana.

Projeccions i fotografia: Joana Choumali (Costa d’Ivori). Ima Mfon (Nigèria). Ben Krewinkel (Holanda). Antoine Tempé (Senegal). Vicente Paredes (Orihuela / Bilbao). Daniel Donnelly (Anglaterra / Marroc). François Beaurain (França / Marroc). Fabrice Monteiro (Benín / Bèlgica) | Chris Saunders (Sud-àfrica) | Patrick Willocq (República Democràtica del Congo / França). François Knoetze (Sud-àfrica)

En col·laboració amb Gloria Oyarzabal (Londres). Programadora i cofundadora de la Sala de Cinema Independent La Enana Marrón de Madrid. Des de l’any 1996 realitza treballs de direcció artística i foto fixa en curtmetratges experimentals i en documentals d’autor.
Música: Xavier Riembau aka Diego Armando (Barcelona). Dj. S’adapta a tot tipus de pistes i artistes. Ike Turner, The Streets, Mdou Moctar, King Ayisoba, The Ex, Fendika, Mammane Sanni, Maceo Parker, han pogut veure com es mou entre gèneres sense perdre mai el groove.

Organitzat per la  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona en col·laboració amb Radio Africa Magazine, en el marc de l’exposició «Making Africa. Un continent de disseny contemporani» del CCCB.