Performance Bestiario Afectivo-Sexual

Bestiari Afectiu-Sexual de la Viuda Rosa és un dispositiu escènic que articula el pensament no-monògam contemporani amb el relat íntim i amb la identitat hortera. Cada persona participant tindrà una trobada íntima amb el performer en un espai tancat i tot sol. Se li presentarà aquest bestiari i farà la seva pròpia composició del quesucceirà després. En la primera secció haurà de triar un concepte, en la segona una carta i en la tercera una cançó.


A partir de las 19h

En la sala Joan Maragall

Centre Cívic Pati Llimona


OFF NMCI

Quan l’Emboscada Col·lectiva vàrem decidir portar el NMCI a Barcelona teníem clar que no volíem fer un congrés acadèmic. Per a nosaltres, els vincles, la seva solidesa o la seva fragilitat, les seves trampes i les seves potencialitats són el centre de la vida personal i política, i el centre mateix de la resistència a les brutalitats dels sistemes. Parlar d’amors contemporanis és parlar de violència obstètrica, de corporalitat del desig, de fronteres, de criances, de salut i dret al propi cos i a la pròpia sexualitat…

Per això volíem obrir activitats a la ciutat, per poder parlar de la qüestió amorosa més enllà dels discursos simplistes i neoliberals sobre el consumisme amorós.

I són els vincles, justament, i els afectes allò ens han portat a col·laborar amb el Pati Llimona i el cicle Regenera’t, a qui estem molt agraïdes.

Brigitte Vasallo, directora de continguts del NMCI 2019 i membre de l’Emboscada Col.lectiva