Un projecte de Miquel García Membrado.

Del 12 de setembre al 29 d’octubre de 2024.

L’assemblearisme com a sistema de presa de decisions col·lectiu permet l’intercanvi d’idees, i és una de les formes més evidents de participació i d’apoderament públics.

El dissens parteix d’un taller plantejat com a espai d’aprenentatge col·lectiu en què estudiants d’un centre educatiu de secundària comparteixen les seves inquietuds, preocupacions i desitjos, i donen lloc a un marc de reflexió i de debat especulatiu.

A partir d’aquest experiment assembleari, es va procedir a l’escriptura d’un guió coral que va derivar en una obra audiovisual que tracta de fer visibles les experiències vitals dels joves a partir del seu procés de creació col·lectiva.

Inauguració: 12 de setembre a les 19 h.

Sala Ruïnes.


Temporals és un programa itinerant de projectes d’art contemporani als barris de Barcelona. El seu objectiu és crear accions i experiències artístiques que interpel·lin la ciutadania i hi dialoguin.

En aquest context, els projectes esdevenen processos de creació que adopten formes diverses segons el territori des d’on se situen.

Temporals és un Programa de la Direcció de Cultura i Educació als Barris de l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) que compta amb l’assessorament extern de Pilar Cruz, comissària d’exposicions i gestora cultural.