Els marges d’un sistema no són espais lliures del sistema sinó espais on el sistema és obligatori però inaccessible. Són, per això, els indrets més esclaridors, on es veu la cruesa de la centralitat, la violència de la norma, però també on es diluciden les línies de fuga, les possibilitats d’altres formes de viure i viure’ns.

Projecció de la pel·lícula “Vivir y otras ficciones” + col·loqui amb:

  • Antonio Centeno (protagonista)
  • Marga Alonso (protagonista)

Modera per:

  • Brigitte Vasallo

Duració: 81 min

A les 19h

A la Sala Maria Aurèlia Capmany

Al Centre Cívic Pati Llimona


OFF NMCI

Quan l’Emboscada Col·lectiva vàrem decidir portar el NMCI a Barcelona teníem clar que no volíem fer un congrés acadèmic. Per a nosaltres, els vincles, la seva solidesa o la seva fragilitat, les seves trampes i les seves potencialitats són el centre de la vida personal i política, i el centre mateix de la resistència a les brutalitats dels sistemes. Parlar d’amors contemporanis és parlar de violència obstètrica, de corporalitat del desig, de fronteres, de criances, de salut i dret al propi cos i a la pròpia sexualitat…

Per això volíem obrir activitats a la ciutat, per poder parlar de la qüestió amorosa més enllà dels discursos simplistes i neoliberals sobre el consumisme amorós.

I són els vincles, justament, i els afectes allò ens han portat a col·laborar amb el Pati Llimona i el cicle Regenera’t, a qui estem molt agraïdes.

Brigitte Vasallo, directora de continguts del NMCI 2019 i membre de l’Emboscada Col.lectiva