Coneixent com fer un Fotollibre, amb Toni Amengual

Divendres 10 de juny, de 17 a 21.30h (C.C Pati Llimona)

Dissabte 11 de juny, de 10.15 a 13.30h (C.C Pati Llimona i la seu d’ArtsLibris)

 

En un món saturat de pantalles on consumim fotografia de manera compulsiva cobra molt sentit continuar publicant fotografies en paper. Observar a un altre ritme i gaudir de l’experiència física del llibre i la fotografia impresa. Des de fa gairebé dues dècades el fotollibre s’ha convertit en el format principal de difusió de la fotografia contemporània.

Amb una àmplia experiència en la publicació de fotollibres, tant propis com d’uns altres, Toni Amengual proposa en aquest taller conèixer les eines i fases de producció del format fotollibre. Des de la idea, la realització i la producció.

L’objectiu d’aquest taller de 8 hores, és conèixer les fases de creació d’una publicació fotogràfica/ fotollibre.

Taller a fer en dues sessions, acompanyat d’una xerrada feta per part del mateix Toni Amengual, amb Andrea Soto.

Divendres 10 de juny, de 17 a 21.30h

Part 1: Introducció i presentació per part de Toni Amengual del seu treball, dels processos per a arribar fins a la concreció i dels referents que li han influenciat per a desenvolupar-lo. (1,5 hores aprox)

DESCANS (20 min aprox)

Part 2: Presentació de treballs per part de l’alumnat. La meitat de la classe presenta els seus treballs i es busquen formalitzacions per a desenvolupar el projecte presentat en format fotollibre. (2,5 hores aprox)

Dissabte 11 de juny, de 10.15 a 13.30h

Part 3: Presentació de treballs per part de l’alumnat. L’altra meitat de la classe presenta els seus treballs i es busquen formalitzacions per a desenvolupar el projecte presentat en format fotollibre. (1,15 hores aprox)

DESCANS (20 min Aprox) . Aprofitaríem el descans per a desplaçar-nos a la seu d’ArtsLibris.

Part 4: Assistència a la Xerrada a la seu d’ArtsLibris

Andrea Soto i Toni Amengual exposen els seus treballs: La Performatividad de las imágenes i Icona per parlar de la presa de decisions i les seves implicacions en el procés de creació d’un fotollibre. (1,5 hores aprox).

 

COM PARTICIPAR-HI

Les persones que participen del taller, es seleccionaran a través d’una convocatòria prèvia.

Si vols participar:
1- Cal inscripció prèvia obligatòria fent clic aquí
2- Envia el teu projecte (via wetransfer, firefox send o similar) a
convocatories@patillimona.net

NOU TERMINI DE PRESENTACIÓ DE PROJECTES

Tens  fins el dijous 2 de juny a les 12h, fins el dimarts 7 de juny a les 12h, per a fer arribar la teva proposta. Envia entre 12 a 30 fotografies màxim, en baixa resolució, i una explicació breu del teu projecte.

Els projectes seleccionats, s’anunciaran el mateix dijous 2 de juny a la tarda. s’anunciaran el mateix dimarts 7 de juny a la tarda.

 

TALLER DE 8 HORES // PREU PÚBLIC: 10,98€ (IVA INCLÒS) El pagament es farà un cop es confirmi la selecció del projecte, no abans.