Torna el Festival de poesia més desinhibit! El NUDO, el Festival de poesia deslligada.

Del 15 de setembre al 2 d’octubre, podreu gaudir de la seva programació en diferents llocs de la ciutat.

Consulta tota la programació del Festival en https://www.festivalnudo.com/

Guateque Collage ¡Sobremorir! Marta de los pájaros.

Torna el taller de collage més estimulant de la ciutat. Tres hores d’exercicis i reptes que va proposant la nostra nova mestra de cerimònies, l’artista collagista Marta dels Ocells. El tema no pot ser més idoni. Sobremorir, dedicat als que ja no tenen res a perdre, els que han fregat la ruïna i el desconsol. Sobremorir t’aixecarà del món dels morts, promès.

Durant el taller es convida a un vermut revitalitzant mentre es mou la tisora.

Preu: 15 €

Places limitades. Reserva la teva plaça aquí.

13-14 h: VERMUT POÈTIC AL PATI, amanit amb els recitals de Myriam Soteras i Jordi Corominas.

Myriam Soteras és poeta, periodista i comunicadora. Acaba de publicar amb Edicions Tremendes el seu primer poemari, Paper d’escata. Col·labora en petites publicacions digitals i ha obtingut premis com el Yolanda Sáenz de Tejada, el Primavera Albox o el Sierra de França. En els últims anys ha donat vida a la seva paraula en recitant en escenaris com el de L’Horiginal, el Club Cronopios, o l’Ateneu Barcelonès. Ha experimentat l’expansió de la paraula a altres formats exposant en la Fundació Brossa i en el Festival Nu, i ha participat en espectacles d’escriptura en viu en festivals com a Festival de Poesia de Barcelona i Munt de Mots.

Jordi Corominas és poeta, escriptor i periodista. En l’àmbit literari ha publicat obres en diversos gèneres. Com a poeta va fundar Loopoesía, i amb aquest projecte va realitzar entre 2009 i 2017 més de cent vint-i-cinc performances per Espanya, Europa i Llatinoamèrica. És traductor de la poesia de Jean Cocteau a l’espanyol. En 2021 va realitzar el guió i presentar el programa de televisió de la 2 Històrics Anònims. La seva última obra és La Ciutat Violenta, publicada per Península.