L’acte moderat per Joaquim Lleixà, membre de CTD, comença dimarts 9 de juny al pati a les 19h

Les eleccions municipals, i autonòmiques en tretze de les disset Comunitats Autònomes, realitzades el 24 de maig tenen una significació política singularíssima. És així perquè formen part integrant de la polièdrica crisi espanyola i incideixen directament en la seva dimensió social i econòmica i també en la descomposició i eventual reforma del règim polític existent –de manera molt visible en el seu bipartidisme característic-.

Però alhora formen part integrant, aquestes eleccions, de la singularitat del curs polític a Catalunya i tenen aquí un impacte específic en el projecte sobiranista dominant des del 2012. De la seva anàlisi se’n deriva una reflexió directament relacionada amb les conteses electorals que seguiran i, sobretot, amb les eleccions previstes pel pròxim mes de setembre a Catalunya.

Per avançar en la comprensió d’aquesta realitat tan fluida i cada cop més complexa comptarem amb l’aportació, especialment referida a Catalunya, del Professor Jaume Magre, politòleg de la UB i director des de fa anys de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals.

Organitza: Centre de Treball i Domentació (CTD)