Presentació del film documental i del projecte fotogràfic
Divendres 9 de juliol a les 18.30 h
Lloc: Sala Maria Aurèlia Capmany
López. Durada: 25’

Els autors del film Els dies que no oblidarem (2021) són catorze nois d’entre 15 i 20 anys que fa entre set mesos i dos anys que han arribat sols a Barcelona des de diversos països de l’Àfrica (Gàmbia, Ghana, Guinea, el Marroc i el Senegal).

Un projecte participatiu en el qual els actors ho expliquen així:
Volíem explicar la nostra història. Una història que tots nosaltres coneixem molt bé, però que pensem que molta gent no sap.

Autors: Ayoub Aichaoui, Sanna Bojang, El Mahdi Boumaiz, Mamadou Boye Barry, Dramane Diallo, Henry Gbotsyo Nartey, Abdourahman Jallow, Malang Kamaso, Aziz Kharbach, Dana Mayi, Mbaye Ndiaye, Fally Saine, Ebrima Sowe i Omar Sissoko.
Un projecte que ha rebut l’acompanyament dels cineastes Pep Garrido, Núria Aidelman, i l’educador social Sergi López

Horitzons (2021)
Partint de l’exploració fotogràfica d’espais i persones de diversos barris de Badalona i Barcelona, el projecte fotogràfic Horitzons pren un doble format: una exposició i un llibre. Al llibre, les fotografies s’acompanyen de textos on els autors recullen records, impressions, vivències i la seva arribada.

El film i el projecte fotogràfic formen part d’Horitzons, projecte desenvolupat en el marc dels programes ‘Cinema en curs’ i ‘Fotografia en curs’ de l’Associació A Bao A Qu, gràcies al suport d’Art for Change – Fundació “la Caixa”.


A càrrec d’A Bao A Qu

Inscripció prèvia al web i registre al centre cívic entre les 18 h i les 18.15 h

Aforament limitat