Presentació del film documental Els dies que no oblidarem i del projecte fotogràfic Mirar Descobrir Recordar
Divendres 9 de juliol a les 18.30 h
Lloc: Sala Maria Aurèlia Capmany

Els dies que no oblidarem (2021)

Durada: 25’

Els autors del film Els dies que no oblidarem (2021) són catorze nois d’entre 15 i 20 anys que fa entre set mesos i dos anys que han arribat sols a Barcelona des de diversos països de l’Àfrica (Gàmbia, Ghana, Guinea, el Marroc i el Senegal).

Un projecte participatiu en el qual els actors ho expliquen així:
Volíem explicar la nostra història. Una història que tots nosaltres coneixem molt bé, però que pensem que molta gent no sap.

Un film d’Abdourahman, Ayoub, Aziz, Dana, Dramane, Ebrima, El Mahdi, Fally, Henry, Malang, Mamadou, Mbaye, Omar i Sanna, amb l’acompanyament dels cineastes Pep Garrido, Núria Aidelman, i l’educador social del Servei de Protecció i Emergència (SPE) Kirikú Sergi López.

Mirar Descobrir Recordar (2021)
Partint de l’exploració fotogràfica d’espais i persones de diversos barris de Badalona i Barcelona, el projecte fotogràfic ha pres forma d’edició d’empresa. Al llibre, les fotografies s’acompanyen de textos on els autors recullen records, impressions, vivències i la seva arribada.

Un projecte fotogràfic d’Achraf, Hamza, Idrissa, Kalfala, Mohamed, Mohand, Oussama, Saidou i Yero, amb l’acompanyament de la fotògrafa Mònica Roselló i les educadores socials dels Serveis de Primera Acollida i Atenció Integral (SPAAI) d’ISOM Alba Fernández, Mireia Gómez i Abdelmounaim Taksaoui.

El film i el projecte fotogràfic formen part d’Horitzons, projecte desenvolupat en el marc dels programes ‘Cinema en curs’ i ‘Fotografia en curs’ de l’Associació A Bao A Qu, gràcies al suport d’Art for Change – Fundació “la Caixa”.

A càrrec d’A Bao A Qu

Inscripció prèvia al web i registre al centre cívic entre les 18 h i les 18.15 h

Aforament limitat