Des del Centre per a Famílies amb Adolescents hem organitzat el taller “El Pas a l’Adolescència: Sexoafectivitats”, una activitat gratuïta que es realitzarà als diferents districtes de Barcelona. Aquest taller està dirigit a famílies que tenen fills/es en transició cap a l’educació secundària i cap a l’adolescència.
Com ja sabeu, el pas a un nou cicle escolar està acompanyat per l’entrada a una nova etapa vital: de ser infants, fills i filles passen, a poc a poc, a ser adolescents. Dins d’una mirada sistèmica, aquesta nova realitat que es perfila, la vivim tant petits com adults acompanyants.
Aquests tallers estan dirigits a mares i pares de joves d’entre 11 i 12 anys amb ganes d’explorar els neguits que poden sorgir en aquesta fase a través de dues propostes: “Les pantalles. Ús o abús” i “El desplegament de la sexoafectivitat. Cos, emocions i vincles”.
Aquest espai està facilitat per Anna Serra Dolcet psicopedagoga, terapeuta i en la seva tasca aporta consciència, eines i una major comprensió humana en l’educació, tant en l’àmbit pedagògic com familiar.
Us convidem a participar al pròxim taller presencial que es realitzarà al Centre Cívic Pati Llimona (Carrer del Regomir, 3) del districte de Ciutat Vella el dia 9 de març de 17:30-19:30
 
Només cal fer la inscripció prèvia aquí.