Activitat gratuïta. INSCRIU-T’HI

Sedimentos, és el  segon llargmetratge d’Adrián Silvestre, ha estat estrenat en el Festival de Màlaga i ha estat presentat en BFI London FF, Sant Sebastian FF, Thessaloniki Documentary FF (Special JuryPrize), Outfest Los Angeles (Grand Jury Special Mention) i Newfest NY, entre altres.

En finalitzar la projecció podrem dialogar amb alguna de les protagonistes.

SEDIMENTOS

Direcció: Adrián Silvestre

2021, 89 min

Idioma: Castellà

Igual que la Terra, el nostre interior està format per diferents capes i estrats, que van forjant la nostra identitat i relaten la nostra història de vida. Quines circumstàncies intervenen en aquest procés i ens converteixen en els qui som avui?
Sis dones trans viatgen a un petit poble lleonès on exploraran insòlits paisatges, així com els secrets de la seva pròpia personalitat. Buscant respostes sobre allò que les uneix com a grup, aprendran a conviure amb les seves diferències.
Una història tendra i divertida sobre l’empatia, la individualitat i la necessitat de pertinença. Una radiografia en present, que mira al passat i es projecta al futur, celebrant l’extraordinària possibilitat de ser úniques i irrepetibles.