Una nova projecció del Pantalla Barcelona Estiu en les places del Gòtic.
Us esperem el dimecres, 5 de juliol a la plaça Sant Just, amb la pel·lícula No nos materemos con pistolas de María Ripoll.La projecció començarà a les 22 h i a partir de les 21.30 h ja podràs accedir a la plaça.No t’esperis a venir l’últim moment, l’aforament serà limitat!Entrada lliure i gratuïta. No hi haurà inscripció prèvia.

 

NOSOTROS NO NOS MATAREMOS CON PISTOLA

Direcció: María Ripoll
Gènere: Comèdia i drama
Any: 2022
Durada: 90’
Idioma: VO (Versió original castellà i valencià)
Subtítols: Castellà quan parlen en valencià
Audescmobile: No disponible
País: Catalunya

Sinopsi:
Mentre el poble es prepara per celebrar la festa major, la Blanca s’esforça perquè la primera paella que prepara a la seva vida li quedi perfecta. Ha aconseguit reunir els seus amics de tota la vida després d’anys de no veure’ls. Uns van intentar obrir-se camí a la ciutat, altres a l’estranger i un es va quedar al poble.
Tots són a la trentena i senten que la joventut se’ls escapa.
Les seves existències transiten entre la precarietat laboral, el desencant i un continu tornar a començar. La paella s’allarga fins al vespre, entre revelacions de secrets, retrets i equívocs. I, per fi, arriba la revetlla: la prova que el món continua girant mentre les vides dels protagonistes semblen trontollar i més que mai es necessitaran els uns als altres per tirar endavant.