Torna finalment el Pantalla Barcelona Estiu en les places del Gòtic.
Us esperem el divendres, 5 de juliol a la plaça Del Rei, amb la pel·lícula 20.000 Especies de abejas de Estíbaliz Urresola.La projecció començarà a les 21.30 h i a partir de les 21 h ja podràs accedir a la plaça.No t’esperis a venir l’últim moment, l’aforament serà limitat!Entrada lliure i gratuïta. No hi haurà inscripció prèvia.

Fitxa tècnica:

Direcció: Estíbaliz Urresola

Guió: Estíbaliz Urresola

Intèrprets: Sofía Otero, Patricia López Arnaiz, Ane Gabarain

País: Espanya

Any: 2023

Durada: 129 minuts

Gènere: Drama

Idioma: Castellà, euskera i francès

Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys i distintiu especialment recomanat per al foment de la igualtat de gènere

Sinopsis:

Cocó, de vuit anys, no encaixa en les expectatives dels altres i no entén per què. Tots al seu voltant insisteixen a dir-li Aitor, però ell no es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres.

La seva mare Ane, (Patricia López Arnaiz), immersa en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, on resideix la seva mare Lita (Itziar Lazkano) i la seva tieta Lourdes (Ane Gabarain), estretament lligada a la cria d’abelles i la producció de mel.

Aquest estiu que canviarà les seves vides obligarà a aquestes dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als seus dubtes i pors. I sobretot, a l’Ane a ser per fi honesta amb ella mateixa.