ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

INSCRIU-T’HI

                                                    Acabem aquesta edició del Pantalla Barcelona amb Cinco lobitos d’Alauda Ruiz de Azúa, una pel·lícula que és ja tot un emblema dins del món de la maternitat.

L’estrena mundial es feu en la secció Panorama del Festival Internacional de Cinema de Berlín de 2022. El llargmetratge, òpera prima de la directora, ha guanyat la Biznaga de Oro a la millor pel·lícula i guió al Festival de Cine de Màlaga. En aquest mateix festival també guanyaren el premi d’interpretació Laia Costa i Susi Sánchez i el premi del públic.

Als XXXVII Premis Goya la cinta va rebre 11 nominacions; d’aquestes finalment van rebre 3 estatuetes per Alauda Ruiz de Azúa com a Millor Direcció Novell, Laia Costa com millor actriu i Susi Sánchez com millor actriu de repartiment.

També va rebre el Gaudí a la millor pel·lícula europea a l’edició dels premis 2023.

 

Direcció: Alauda Ruiz de Azúa

Guió: Alauda Ruiz de Azúa

Intèrprets: Laia Costa, Susi Sánchez, Ramón Barea, Mikel Bustamante

País: Espanya

Any: 2022

Durada: 104 min

Gènere: Drama

Versió: VOSPS*

Idioma: Castellà

Subtítols: Persones sordes en castellà

Amaia (Laia Costa) acaba de ser mare i s’adona que no sap molt bé com ser-ho. En absentar-se la seva parella per treball unes setmanes, decideix tornar a casa dels seus pares, en un bonic poble costaner del País Basc i així compartir la responsabilitat de cuidar al seu bebè. El que no sap Amaia és que, encara que ara sigui mare, no deixarà de ser filla.