PLACES EXHAURIDES

 

Si vols apropar-te a la fotografia experimental en el format instantani, el 3 d’Octubre de 10.30 a 13.30 h farem un taller gratuït de fotografia experimental per a totes les persones que esteu subscrites al butlletí de fotografia.
Encara no t’has donat d’alta?
Segueix aquest enllaç i rep un cop al mes notícies sobre el món de la fotografia, invitacions a participar en tallers i convocatòries d’exposicions.

Al mes de setembre t’enviarem les coordenades perquè puguis apuntar-te a aquest taller.

 

PLACES EXHAURIDES

 

Coneix de primera mà les tècniques més fantàstiques per començar en el món de la fotografia creativa. Es realitzarà una explicació breu amb torn per a preguntes sobre les diversitats tècniques, i es duran a terme activitats perquè els assistents desenvolupin aquestes mateixes:

  • Presentació i introducció.
  • Realitzar retrat de cada assistent per al seu ús com a emulsió.
  • Explicació teòrica sobre la tècnica de la doble exposició i posterior sortida pràctica.
  • Explicació teòrica sobre les intervencions químiques.
  • Explicació del Polaroid Transfer & Lift + activitat de transferència.
  • Explicació tècnica del Lightpainting i demostració amb l’APP Polaroid Originals.
  • Preguntes i repàs a les seves obres.

Perfil de la persona a la qual va dirigit: Creatius amb coneixements bàsics en fotografia.

Material que han de portar els participants:

Els assistents han de tenir descarregada en els seus telèfons mòbils l’APP de Polaroid Originals. Si així ho desitgen, poden portar un recipient per introduir-les i poder portar-les a casa sense que es faci malbé. A més, poden portar un suport físic on vulguin fer la transferència de l’emulsió, un material no porós i al d’almenys un A5 (148 x 210 mm). Poden ser fulles seques, vidre, ampolles, fusta lacada, etc.

CV breu dels talleristes:

Andrés Aguilar Caro és fotògraf professional format entre Colòmbia i Espanya. Radicat a Barcelona des de 1998, ha treballat com a fotògraf de músics i retratista d’esdeveniments. La seva carrera en la fotografia instantània comença el 2010 experimentant directament amb pel·lícula caducada i amb dobles exposicions, fundant el 2013 el projecte Polaroid of the day (avui anomenat Instant Photographers), on ha servit com a curador en quatre exposicions internacionals sota la batuta d’aquest magazine online. El seu treball en format instantani ha estat exposat a Barcelona, París, Bucarest i Berlin.

Gal Wachs és i ha estat sempre un artista multidisciplinari. Va estudiar batxillerat artístic a l’Escola d’arts i oficis Llotja de Barcelona, es va llicenciar amb un Visual Art Diploma al Caburn Institute de Brighton i va estudiar cinema i direcció de fotografia en el ja desaparegut Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC). Ha exposat la seva obra en diversos llocs de Barcelona i creat contingut per diverses entitats, actualment s’està focalitzant en la impartició de tallers i en l’organització del EXP.21, festival de fotografía experimental de Barcelona.

Aquesta activitat és possible gràcies al International Festival on Experimental Photo, i és patrocinada per Polaroid.