[ELLES…] (2n trimestre 2022)

“La resposta a tot el que preguntaries a una noia trans”
DinamitzaValentina Berr i La Cicatriz
Data3 de maig
Horari18:30 – 20:30h
Durada2 hores

 

Descripció:

Què penses quan veus a una dona trans pel carrer o a un bar prenent algo? Et sorgeixen preguntes? Quins prejudicis tens cap a ella? I d’on venen? Com és una dona trans? Com sap que és una dona? Què és ser dona? I què és ser home? I com sé què sóc jo? Com és el dia a dia d’una dona trans? Com podem actuar en front d’un cas de transfobia? Li poden agradar les noies a una dona trans? Es deixa de ser lesbiana si se sent atracció per una noia trans? Per què s’hormonen? I si s’hormonen, poden ejacular?

Poques vegades es té la possibilitat de tenir a una dona trans al davant en un escenari on sí se li pugui preguntar tot sense cap altre filtre que la voluntat de saber i d’entendre.

Per això existeix La respuesta a todo. I per això és tan important que tu vinguis a aquesta xerrada.

Apunta’t-hi!

Objectiu de la càpsula:

Detectar i abordar els prejudicis i el desconeixement que existeixen vers les realitats de les dones trans des d’una perspectiva informal, propera i bidireccional, sempre des del llenguatge del públic. Dotar d’eines a les persones participants per a què aprenguin a conviure amb la diversitat que els envolta.

Metodologia:

Primera part més teòrica d’introducció de conceptes i una segona part d’interacció amb les persones assistents on tothom podrà formar part dels debats que es plantegin, formular els dubtes que se’n derivin de les activitats, exposar les seves pròpies reflexions etc.