The Purple Meridians és un projecte impulsat per tres organitzacions d’Espanya, Itàlia i Turquia que reuneix divuit cineastes, sis de cada país. Amb aquesta xarxa es pretén compartir els obstacles amb què s’han trobat les dones cineastes i aportar possibles propostes de millora, creant una xarxa de suport i d’intercanvi per a futures col·laboracions en un eix que creua Europa des de la frontera oriental fins a l’occidental.

El 27 de novembre de 11 a 12.30 h

Taula rodona internacional (online)

Accès lliure.

Idioma: anglés

Per participar clicka aquí.

El 2 de desembre de 18.30h a 20.30h es projectaran els vídeos resultat dels tallers realitzats per les cineastes de Catalunya, Itàlia i Turquia. A més es podrà veure una selecció dels curtmetratges cedits per les realitzadores a The Purple Meridians. La resta dels curtmetratges cedits estaran disponibles en loop a la Sala Maragall del Pati Llimona durant aquest dia.

La sessió comptarà amb la participació d’algunes de les directores residents a Catalunya de The Purple Meridians.

Open WoundAhu Öztürk. Turquía, 22′ VOSCAT

Remember the March, Guliz Saglam. Turquía, 13′ VOSCAT

Sublunary, Mariangela Ciccarello. Itàlia, 21’ VOSCAT

Lui et IoGiulia Consentino. Itàlia, 13’ VOSCAT

Miedo, Raquel Marques. Catalunya, 3’ VOSCAT

Una revuelta sin imágenes, Pilar Monsell. Catalunya 14’ VOSCAT

Entrada lliure

Organització a Catalunya OVNI, Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i l’Alternativa Festival de Cinema Independent de Barcelona.

El projecte consta de tres tallers i una taula rodona online, tres projeccions presencials a Barcelona, Torí i Diyarbakır i un programa online amb una selecció de pel·lícules de les cineastes participants.

La totalitat de les peces audiovisuals serà visible a partir del dia 3 de desembre, en la seva versió original subtitulada a l’anglès, a purplemeridians.org.